2008. január 3., csütörtök

Új év itt is

Az új évet itt is megnyitom, hogy nagyjából egyszere haladjon a két blogom, igaz jelenleg a másik inkább csak egy fél bejegyzéssel frissült, már egy napja. Aztán talán valamikor pótlom a hiányzó képeket és szöveget..
Önsajnáltatásból csak annyit év elejére, hogy rendületlen tart az év utolsó napjára rámtört köhögősdi (legjobban persze akkor tör rám mikor aludnék.. ), de most mintha valamely allergiámat is előszedtem volna mellé kicsit.. kinézem magamból. Aztán lehet, hogy a másodikai többórás mászkálásom se éppen volt előnyére ennek, de már nem tudtam egyhelyben maradni. Hm.. a mai okosságom (amit nem fogok itt megosztani..) ügyében pedig van még tisztáznivalóm magammal (is..).
Az nagy csodás 2008-as évet egyébként viszonylag jól, vagy inkább sajátságosan felemásan kezdtem. Egyelőre azt hiszem, hogy elmúlt év utolsó két hete valószínűleg jobban meg fog maradni emlékezetemben mint az új első hete.. gyárton az ember magának szelektív emlékezetet, na.. :) úgy se jön össze...Egy majdnem két éves kép, hogy legyen egy kis tél hangulatunk. A Velencei-tó jege, valahol :)

Nincsenek megjegyzések: