2009. március 9., hétfő

Miss Marple

Egyre kevesebb nézhetőt lát az ember a tv-ben. Igen, hiába unalmas ez a mondat, igaz is. Persze lehet én vagyok a hülye, hogy még próbálkozom. Szombatonként oda jutottunk, hogy az egyetlen kompromisszumok nélkül nézhető műsor este az m1-en Miss Marple. Újabban a királyi úgy döntött, hogy a két részt a péntek-szombat helyett egymás után adja le, így nem probléma, hogy pénteken nem biztos, hogy sort kerít rá az ember. Pedig már eddig is tervben volt.
Így most kényelmes negyed kilenctől nézhető. A két rész közt lenyomnak egy reklámblokkot, ami nem túl zavaró, hisz a kertévék messze többet adnak.
Múlt szombaton például a Nemezis című regény film változatát adták. Ahogy kell szépen kiderült, hogy mindenkinek van valami köze mindenkihez és még Verity gyilkosa is meg lett. Ötvenes évek beli hangulat, de a gyilkosság még a háború idején történt. Mindez jóféle angol tájakkal fűszerezve.. ráadásul jó a buszuk is nagyon :))Geraldine McEwan mint Miss Marple. Mint látom wikin a legújabb évadban már nem ő viszi tovább.

Szóval szombatra én ezt ajánlom. Előtte lottót sorsolnak, nagy izgalom nem éri az embert, utána egy kis békebeli nyomozgatás osztán öregesen lehet is menni alvósba. Tiszta sor :o)

1 megjegyzés:

szosz írta...

Már az első rész végén megmondtam, hogy az apáca a gyilkos...csak nem hitted el :)